a:hover {font-size: 20px; font-weight: bold;text-decoration: none;}

upss

Wednesday, August 10, 2011

Samarinda : Ramadhan Terakhir.

Minggu ni masuk minggu kedua kita umat Islam menjalani ibadah puasa. Bulan puasa ni banyak sangat rancangan best best yang kebanyakannya bertemakan Ramadhan. Sampai tak tahu nak tengok yang mana satu. Haha. One of the drama yang agak menarik minat I adalah drama slot Samarinda; Ramadhan Terakhir yang diarahkan oleh Ungku Aziz Ismail. Jalan cerita dia sangat kuat dan banyak iktibar serta pengajaran yang kita boleh ambil daripada setiap episod. Barisan pelakon drama tu pulak terdiri daripada pelakon baru dan lama yang mana lakonan diorang memang mantap dan sesuai dengan watak yang dibawa. 

Antara lakonan yang menarik minat I adalah watak Anna yang dilakonkan oleh Eyka Farhana pelakon remaja yang baru meningkat naik dan memiliki bakat lakonan yang sangat bagus. Dah la comel, berbakat pulak tu. Hehe. Okay, rupa tu bonus la kan yang penting mutu lakonan dia. Mula mula I tertarik nak tengok cerita ni sebab ada Aeril Zafril :P Haha. Tapi lama lama tengok, memang best pun drama Ramadhan terakhir tu. Kalau nak tau sinopsis slot Samarinda sempena bulan Ramadhan ni rajin rajin lah korang google ye, taknak malas malas okay :)


Kalau korang terlepas mana mana episod and nak download link untuk slot Samarinda; Ramadhan Terakhir ni boleh lah klik SINI. Mana tau boleh bagi keinsafan kan after tengok drama ni :)Toodles! Bulan ramadhan tengok cerita bertemakan Ramadhan lah :)
pssttt : dah ada yang tinggal puasa ke? hehe.
Love, jiha!

0 comments:

How Long?

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers