a:hover {font-size: 20px; font-weight: bold;text-decoration: none;}


Friday, April 29, 2011

quicky quicky quicky

it's been a long time i am not updating this blog. 10 days, lama ke?? busy, banyak benda jadi but i rasa better not telling to everyone. sometimes, better kita simpan sedikit rahsia untuk kita share dengan diri sendiri. am i right? diri sendiri is the best person to keep our own secret. i jadi more matured in thinking after lalui macam macam pengalam. i am glad to be who am i now. i am now listening to instrumental songs. feeling terlebih pulak. T____T okay, takde sebab sangat pun nak feeling, rase calm gile dapat dengan music camni after dah lepas tiga paper for final. two more paper babeh. hehe. yang best and teruja sebab gap to the next paper is a WEEK. i am feeling good with that. haha. bukan glad sebab dapat study seminggu, gile ape nak focus seminggu straight study for one subject, tapi glad sebab dapat rehat dua tiga hari after seminggu berhempas pulas untuk jawap tiga paper yang agak killer. see, i study for tiga paper seminggu je :P gile ah, study study ayam je. but, alhamdulillah because for ketiga tiga paper, takde lagi yang buat i rase down sebab tak dapat jawap. tak dapat jawap dua tiga soalan ade la.

 "terima kasih Tuhan kerna memberkati ilmu ilmu ku. terima kasih Tuhan atas segala ilmu. "

okay la, that's all yang i dapat share for this post. not into writing mode lagi. maybe malam sikit or esok or lusa i update lagi. hugs and kisses from me.

Toodles! i love instrumental songs. for this time maybe :P
psssstttt : imy ily. good luck bff for final. muah muah.

Love, jiha!


How Long?

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers